Bild av Ulla (akryl)               Till papillon" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Ulla (akryl)               Till papillon


En skugga räcker

 

Någonstans

finns du

jag känner att du är

därute i skuggorna

 

Kanske sitter du på

en parkbänk och

iakttar förbipasserande

eller ligger på en äng

 

Du är där du är

och jag vet att

du funderar reflekterar

begrundar och iakttar

 

För mig räcker det

just nu att se din

skugga och veta

att du finns




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 11:38



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skön berättelse och fantastisk bild.
2008-07-15

  * Ammi *
Oj så fint, gillar allt här, både text, bild och budskapet!
2008-07-04

    Melona
Åh, så fint och

tycker om din bild!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP