Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har hittat paradiset på jorden

Där lugnet finns.
Där tiden står stilla.
Där ord som Måste, Skynda och Bråttom
inte existerar.




Övriga genrer av flickanmedmusiken
Läst 361 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-04 11:41



Bookmark and Share


    Hahahahaaa
Underbart:)!
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

flickanmedmusiken
flickanmedmusiken