Bild:akrylfärg       Till vännerna Melona och RIC
Foto:Ulla T             " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild:akrylfärg       Till vännerna Melona och RIC
Foto:Ulla T             



Hur länge är de kvar

 

Två unga

fantastiska poeter

fattade tycke för

denna sajt och det är

bara att ödmjukt tacka

så länge de vill vara kvar

 

För mig är dessa båda

helt otroliga och

när jag läser den ena kunde det

nästan vara den andra

de äger skrivartvillingsjälssyndromet

 

Lika skarpsinniga

Lika hökögt iakttagande

Lika känslomässigt fyllda

Lika värmerikt uttryckande

 

Jag bugar mig för deras

skärpta hjärnor

vässade blickar och

deras varma hjärtan fyller mig

med glädje och

tacksamhet över att jag

är deras skrivarvän

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 15:37



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Oerhört vacker -tänk vad vi får dela här på poeter.se- glädje och sorg. kärlek och smärta......
2008-07-11

    Melona
Åh Ulla, fina

tack så otroligt mycket för din värme och
för dessa innerliga rader

som gör mig varm i hjärtat
och rörd, som fan...
(inga liknelser till James Bond här inte...)

Du är fantastisk!
2008-07-09

  -Ulla Tilemo- VIP
Tack mina fina vänner, för att jag fick ha med era namn och inte enbart initialerna. Precis så som det ska vara.....ni är underbara!
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP