Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ego ego ego ego ego egoego eogegjeogjeoge oego ego

"Gråt inte
det är äckligt
håll huvudet i säcken"

Där går hon
jag hänger på marken med månljudet på
också bränd innan jag brann

 Det var helt fel vändning
handen tog
Efter en natt med kräk och blöja
ingen kom så djupt som lucian

Hemligstämplad
igen
Så ung
Nu faller du sent över gamla världen
och reptilerna
En hand i moln
en hand i jord
med sång över det svarta
och kristallerna hårda och blanka
höfterna sänkta och redo
Du älskade
och fick nej nej nej




Fri vers av tripto nin
Läst 417 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-04 14:22



Bookmark and Share


  orsak
finns bara en sak att säga:
perfektion!
2008-08-12

    Nattviol
"En hand i moln
en hand i jord
med sång över det svarta"

tyckte om detta stycke!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

tripto nin
tripto nin