Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Spelar ingen roll, del 2.


Över, levnad?

Var finns denna kraft

hos människan

skild från djuren

 

fråntagen allt

lämnad

länsad

vid liv

står själv

utan ben

 

utan fast mark

utan hopp

utan ...

 

lever igen

ljuden klingar

synen kvar

lukt från något

smak av mat

blodet pumpar

 

blod i liten form

ansvaret självklart

 

hoppet

står till mig

förtröstan

utan krav

 

inget är detsamma

allt är kvar

 

morgondagen kommer

alltid detsamma:

en ny dag!




Fri vers av Vilseman
Läst 511 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 18:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vilseman
Vilseman

Mina favoriter
Sagan om kärlek