Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lite skoj vid lunchtid




Tes


Den som driver en tes
understundom blir hes
vill du snacka med Hegel
lägg i backen - som regel...

För att fullborda tanken
bör du jobba som fanken
ty syntesen ej väntar
strax sig häftigt förräntar

När vårt kött blivit hö
andra blommor får strö
lägga sten på den börda
någon annan får skörda

te plus a bildar ess -
filosofisk finess




Bunden vers (Rim) av Caprice! VIP
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-04 19:21



Bookmark and Share


  Caprice! VIP
Till Morgana:

Förklaring har du redan fått
Här tackas för jag mår så gott!

Men skriva på nåns näsa...
nog har jag bättre skick
Man texten om kan läsa -
och fatta på ett kick! ;-)
2008-07-04

  Måna N. Berger
Den fick mig att dra på smilbanden!
Särskilt: vill du snacka med Hegel
lägg i backen - som regel...

Åsså fick du en applåd för finessen (som jag visserligen inte begrep, men fin var den!)
2008-07-04
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP