Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min förmaning till människan

Tänk

som en man


Känn

som en kvinna


Lek

som ett barn


Var på vakt

som ett lejon

och glöm

för Guds skull

inte att borsta tänderna!




Fri vers av Tea Alex VIP
Läst 673 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2008-07-05 08:09



Bookmark and Share


    Lars J
Så bra! bokmärks!
2015-10-09

  i af apa
nej. tänderna
får man ha koll
på... så sant!
2015-04-14

    ej medlem längre
Älskar dina vändningar på slutet.
Fantastisk denna.
2012-12-14

  Niclas Petersson VIP
Åh, hur kan jag ha missat den här texten innan?
Jättefin (trots de lite sterotypa beskrivningarna av män och kvinnor).
Gillar. Mycket.
2012-09-05

  MaTao
Gud så fint, vilken känsla, både för livet och texten.
2012-05-17

  Diffusiaria
Underbar
2012-04-26

  Katarina O´Nils Franke
Haha, underbar avslutning!
2012-03-16

  marie-helene
Det börjar klokt och slutar ännu klokare : )
Gillar din humor...
2011-10-02

  lyckeli
Behöver knappt kommenteras! Klockren!
2008-07-07

    Christabel
Haha, så mitt i prick <3
2008-07-06

  Quasimodo
Skön !!!!!!
2008-07-06

  AnnaMy
klockren och humorfylld text som jag älskade!
2008-07-06

  Eva Enjebo/Drugge VIP
Ler :-)
2008-07-06

  am
Det har du nog så rätt i. :)
Särskilt om man inte varit hos tandläkaren på sådär 2-3 år..
"Tänk
som en man
Känn
som en kvinna
Lek
som ett barn"
Mycket klokt.
2008-07-05

  Larz Gustafsson VIP
Kläm inte tuben på mitten!
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex VIP