Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUNneBO.

I den innanförda världen utanför,
där Nyckelpigor och Blåmesar regerar.
Där är ej himlen blå.
Den är så grå, så grå.
Smärta, hat,glädje krigar varje dag.
Du tänker,
du väntar.
Du tänker,
du väntar.
Du tänker.
Du tänker vänta.
Vänta på dagen den blå,




Fri vers av fågel grå
Läst 503 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-05 09:42



Bookmark and Share


  vera gade VIP
jag väntar på fågel blå
2008-10-26

  Karin Rosberg
Skickligt skriven!!!
2008-07-20

  Kalle.O
Snyggt ordat!
2008-07-11

  VITRIOL
Tycker mycket om den här. Både rytmen och känslan den utmynnar i. Och visst är det något speciellt med det som brister ut i något blått. Det känns så frihetligt nytt och själsligen tillfredsställande.
2008-07-10

  Janis Karlsson
Låt oss hoppas att väntan inte blir allt för lång!
2008-07-08

  Inkarasilas
Oho! Innanförda världen,
år och så kängtrampet utanför
får sån kvävningskänsla att jag gah
micke pra tyck ja de va di häringa, hej!
2008-07-07

  lyckeli
i like....
2008-07-07

    tramp
kanske kan en grå väntan vara värd himlar blå

underfyndig denna !
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

fågel grå
fågel grå