Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lågmäld

 

hon är

lågmäld

ganska tyst

 

säkert

väldigt snäll

sa någon

 

fast hon tror

att andra

har onda avsikter

 

men säkert är

hon väldigt

snäll

 

varför är hon snäll

hur då

undrade jag

 

är man det

om man bara

är lågmält

 

tyst

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-05 13:44



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Om man över lag tror att andra har onda avsikter vet jag inte om man är särskilt snäll. Det kan vara tvärtom.
Applåd för beskrivningen av denna människotyp!
2008-07-15

  VildLilja
ja just det. Vem vet vad som händer inom henne...
2008-07-06

  Yvonne
Kommer att tänka på ordspråket: "I de lugnaste vatten går de största fiskarna".
2008-07-05

  * Ammi *
precis .. så lätt man "dömer".
själv är jag ganska "lågmäld", men under brusar den norrländska älven ..
ibland är det bättre att tiga i församlingen
2008-07-05

  Åsa Gustavsson VIP
grrrrr....
2008-07-05

  Ola Rydberg
Nej man vet aldrig vad som lurar under ytan
2008-07-05
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP