Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solsken och regndroppar

Han kom längs med vägen
med solsken i blick
stannade tvekande
vid grinden till lyckan

Därinne väntade glädjen
det visste han
men också sorgen fanns där

För alltid är det så
att det ena finns inte
utan det andra

Början kanske blir ljus
men det tar också slut
för att allt har en början
och allting ett slut

Utom evigheten
som både finns och inte finns
och aldrig fungerar så


Men solsken i blick
blir ibland
regndroppar av sorg
en annan dag




Fri vers av Dionysius
Läst 549 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-05 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dionysius
Dionysius