Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hettan..

 

 

Du såg mig

 

Vill inte mer

Mår dåligt

 

 

 

 

Kom och ta mig

I sommar natten

 

Väntar med särade ben

kom nu

 

Är såå het kan

inte vänta

 

Ta mig här och nu

så vi kan vandra i sommar

hettan

 

 

 




Fri vers av häxanmara
Läst 499 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-06 00:23



Bookmark and Share


    JJ VIP
Sensuell och het! Snyggt skriven! Mvh. JJ.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara