Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upplevelse vid Infektionskliniken, Gamla Lasarettet.


Fel adress

DEN MAGRE vid ratten-
svartklädd liksom ASSISTENTEN.
Två bleka ansikten vänds mot mig
stirrar in genom min sjukrumsruta.
Jag skälver under lakanet:
Hämtning allaredan?

Likbilen backar.




Fri vers av vera gade VIP
Läst 773 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-06 07:24

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  fågel grå
Tur att de drog..
Wroom..!
2008-10-06

    ej medlem längre
Ibland är det skönt med uppskov ...
Bra berättat!
2008-07-06

  Björn Nilsson VIP
Läskigt!
2008-07-06

    ej medlem längre
Skönt att likbilen backade!
2008-07-06

  thyra
Vilken tur :)
2008-07-06

  Fredrik P. VIP
dramatisk
upplevelse
väl fångad
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP