Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den tålmodige




Varje linje betyder nånting

Färg visar vägen

För den tålmodige




Fri vers av Mr.painter
Läst 501 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-06 12:34



Bookmark and Share


  Fånga dagen
Det håller jag med om
Vad vore livet utan färger inget
mvh Anna-Karin
2009-02-06

  jardan
Så sant, det kräver nåt av mej och det är skönt att äntligen ha begåvats med lite tålamod.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter