Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är min martyr

Som en ängel med dolda horn,
står du där,
kärlek i blick.

Ångesten sveper över mig,
min martyr,
och akilleshäl.

Ärren inombords är djupa,
likt hjulspår i sand.
Blickarna är ömma,
löftesrika och ändock källan till mitt blödande inre.

Som en ängel med dolda horn,
du, du är min martyr...












Fri vers av Diffusiaria
Läst 573 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-07-06 13:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med Kalle här.
2010-01-08

    CaMillA
mmm... jag har träffat en sån en gång! bra skrivet babe!
2008-08-18

  Kalle.O
Den här var bra!!
2008-07-07

    Mr.painter
Oj riktigt braa super kanon text den gillas tjoo
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria