Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska och acceptera den Du är



inte den


Du borde vara

eller

kommer att vara



Att värdesätta

sina djupaste känslor

är

en stor gåva

att ge sig själv och andra



Konsten är

att

kunna känna glädje

och

stolthet

på vägen

mot

våra drömmars mål

inte att vinna

till varje pris





Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 576 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2008-07-06 17:27



Bookmark and Share


  takethemoon
Grymt bra!
2008-07-15

  Heiven
Det du förmedlar är allt mer än rätt.
Men det är även svårt att bejaka sina djupaste
känslor.
2008-07-10

  karenina VIP
väl förmedlad klokhet. just så är det.
2008-07-09

    eva m h
Mycket fina kloka ord!
2008-07-09

    Martina Östlin
Klokt! Viktigt! Suveränt!
2008-07-08

  Madde69
Kloka ord i en vacker komposition!
2008-07-07

  Maria T
Att älska och acceptera den man är
är värdefullt.
Fin dikt
2008-07-07

    Lindizz
Tänkvärda ord i vacker form.
2008-07-06

    Mr.painter
Kanoon
2008-07-06

  Quasimodo
Klokt och insiktsfullt !!!!
2008-07-06

  Elaine.S VIP
Nej, det är sant, målet är inte att vinna till varje pris...bra skrivet vännen...
2008-07-06

  anits VIP
mycket vackert
och tänkvärt
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic