Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enjoy me..

Trösklarna kommer alltid vara höga!
Hatet kommer alltid sitta i bröstet
Den ofrivilliga närheten kommer alltid tära på dig..
Slita dig samman,
Alltid sluta på samma sätt
allt skådespeleri har ett slut..
låt de inte gå för långt..
Driv de inte för långt, de är inte alltid mitt vansinne riktas mot mig själv..
Jag lovar dig, du vill inte se de raseri som gömmer sig inuti min kropp som ni kallar tanig..om ni bara visste hur myket som gömmer sig där!
Jag ska låta dig känna på riktigt räddsla..
jag ska visa dig vad äkta raseri är..
äkta hat!..
luta dig bakåt och njut av mitt riktiga jag..




Fri vers av heavymetalunge
Läst 496 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-06 20:15



Bookmark and Share


  Malinovskiij
låta dom inte komma så långt,farligt som fan om det slutar illa,om du inte vet dina gränser när du är i Berserkerläge
2009-01-04

    HAtty
Kom bara få se ditt riktiga jag, så får du se mitt riktiga jag få se vilket som är värst ;):P
2008-07-10

  fågel grå
Slösa inte för mycket energi på att hata.
Kram.
2008-07-06

  VildLilja
Jag får en känsla av en väldigt ledsen flicka.
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

heavymetalunge
heavymetalunge