Akrylmålning
Foto Ulla T" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Akrylmålning
Foto Ulla T



Morgonrodnad

 

tungt mörker

följdes av ljus 

mörkret återvände

 

så länge

morgondagen finns

kan den bli

 

regnig solig

snötyngd mörk

morgonrodnad kommer

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-06 20:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Jag begrundar och tar med mig.
Applåd!
2008-07-15

  Yvonne
Vackert.
2008-07-07

  charlotte hedendahl
Väldigt vacker! Tänkvärd!
2008-07-06

  Quasimodo
Ger en fin känsla för livets och naturen växlingar och gång i samklang !!! En applåd!!
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP