Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inse







jag är en drömmare
men det är dags att vakna nu









Övriga genrer av AnnaMy
Läst 614 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-07-06 20:21



Bookmark and Share


  To
Super fint skrivet. Orden går rätt in i hjärtat. Dags att vakna, se värlen som den är... Kämpa för alla i denna värld.. (Men fortsätt dömma och njut)
2009-01-20

  lodjuret/seglare VIP
gillar såna här kortisar

du får
tre rosor att sätta i vann
eller bara ge bort
till en ann
2008-08-01

  Jean-Michel Orblin
Drömmar kan va kaotiskt skapande!
2008-07-07

  Larz Gustafsson VIP
Ibland vill man inte.
2008-07-06

  Sladjana Zubcevic VIP
V A C K E R T
2008-07-06
  > Nästa text
< Föregående

AnnaMy
AnnaMy