Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Evangeliets berättelse om Jesus och kvinnan vid brunnen


Ej någonsin jag mött en sådan man

Ej någonsin jag mött en sådan man
han sade mig vad ingen veta kan
hans blick var genomskådande och sann
han fyllde livets vatten i min spann
vad som mig hände ej förklaras kan
jag vandrat vill men han mig återfann
han lärde mig var bäst man bedja kan
tron hoppet kärleken jag återvann
ej någonsin jag mött en sådan man




Fri vers av ingvar VIP
Läst 503 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-07 08:02



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller verkligen med Dig.
Applåd och bokmärke.
2008-07-15

  Kristina Wallbing
Ännu en välskriven parafras på en bibeltext!
Instämmer fullständigt!
Har själv knåpat på en omskrivning av denna text, för den är så mångbottnad och stark, men inte fått till det...
Men det har du!
2008-07-09

  Maria T
"Kom och se en man-
kanske han är Messias"
2008-07-08

  Michaela Dutius
Nej det finns ingen som han!
Underbar dikt och mycket sann!
Om den som blev livet i vårt eget
vid första mötet- första steget
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP