Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det bästa återstår alltid att skriva..


Liten sommarpekoral

Man kan skriva långt
och man kan skriva kort
man kan skriva sånt
som man inte skrivit bort
man kan skriva dikt
och man kan skriva vals
ibland är det det bästa
som man inte skrivit alls




Övriga genrer av ingvar VIP
Läst 596 gånger och applåderad av 14 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-07 10:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Grattis till stjärnan!
Applåd och bokmärke!
2008-07-15

  Kristina Wallbing
Så sant! Rytmiskt och fyndigt!
Grattis till välförtjänt stjärna!
2008-07-09

  Maria T
Grattis till stjärnan.
Och du kan skriva en psalm
2008-07-08

  Michaela Dutius
Mycket fin och grattis till placeringen Red:s val
2008-07-08

    lillapoeten
fyndig & ofta sann!
2008-07-07

  korpfjäder
Vilken tur att det är så... annars skulle nog motivationen för att fortsätta skriva vara puts väck..
2008-07-07

  Erik L
Mycket bra och så sant som det är skrivet!
2008-07-07

  Maria Zena Viklund
haha, mycket sant!
2008-07-07

    Maria Malm
Då ställs frågan..vad är det"bästa"..vad är bra,vad är dåligt..eller kanske det handlar om en längtan att skriva om något, som verkligt berör..
2008-07-07

  Lennart Bång
haha kul :)
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP