Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur en försökskanins perspektiv

 

om det inte finns

rätt och fel

inte

gott och ont

om

allting enbart är

vars och ens

upplevelse

bör vi ställa

större krav

folkvalda betalda

så att de

inte fattar sina

beslut förrän

de är

noga genomtänkta

orsak och verkan är väl övertänkta

och

inte glömmer att tala entydigt

vet den ena handen

vad den andra

gör

 

det vore inte heller fel

om vi som valt de folkvalda

fick veta vad de menar

 

som det nu är verkar

vi ingå i en försöksverksamhet

av typen

gårdetsågårdet

eller

vigårsålångtdetgårochavvaktarstoppet

och så får de

backa när kritiken blir

alltför kompakt

 

ska vi ha ett samhälle

som till varje pris

slår på de

svaga

ska

vi

det




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-07 17:15



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tycker som Michaela här.
2008-07-15

  Michaela Dutius
Ett stort tack för en svidande vidräkning med dem som leker med våra liv.
2008-07-08

  Yvonne
Grattis. Bra skrivet.
2008-07-07

  jardan
Måste bara ge dej en ros för att du så ofta brinner i dina texter - fortsätt så !
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP