Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag trodde jag förlorade dig...vilken tur att jag trodde fel!:)


kärlekssaga

Jag trodde jag förlorade dig
den dagen du pratade om kärlek
men inte längre kunde visa mig den

Jag kände mig så ensam
med alla tankar och känslor,
men ingen som delade
min vardag med mig

Du var där men din själ var så rädd
för att öppna sig för mig, inbunden
ensamheten var så stor ihop med dig då

Men nu så har du förändrats radikalt
och jag är som en nyförälskad på nytt
nu är jag allt annat än ensam,
mera som ett fast ihop med dig

Jag trodde jag förlorade dig för alltid
att jag hade gett upp hoppet.
Funderade starkt på att lämna dig

Men det var nog den droppen
som rann över bägaren som fick dig
att våga satsa mera från hjärtat igen

Jag har aldrig känt mig så här älskad förut




Övriga genrer av Viktoria Olausson
Läst 681 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-07-07 18:01



Bookmark and Share


    JJ VIP
Jag kan bara gratulera! Till en fin dikt och till en fin kärlek! Mvh. JJ.
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Viktoria Olausson
Viktoria Olausson