Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hånflin..

Syns ofta i akut klumpiga lägen.. Förläget tittar man ner.. Vill inte se.. Känner hettan bränna i kinder.. Önskar sig så långt bort.. Men en dag ska ja titta upp o stirra ut de där hånflinet o få ett generat ansikte titta ner i skammen.. Likt en gris i gyttja ska du kräla ditt jäkla hånflin! Aldrig mer vara klumpigt förlägen.. Står upp stolt o stark..




Fri vers av Spir@
Läst 340 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-07 19:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@