Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ska älska Dig till mitt sista andetag



Jag var lycklig utan gränser


Jag hade aldrig

någonsin känt

den här känslan förut

i mitt liv


Med glansiga ögon

och

darrande händer

försökte jag förklara lyckan


Jag var lycklig utan gränser

med Dig

och

bara med Dig


Jag ska älska Dig

till mitt sista andetag


men


Du vet inte det

och

Du kommer aldrig mer

veta det


Minns Du

den där dagen

när

jag föddes och dog

samtidigt


Minns Du ...








Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 726 gånger och applåderad av 37 personer
Publicerad 2008-07-07 21:32



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Mycket vackert om
stor kärlek. Om man
har varit där så vet man.
Känner både glädjen
och smärtan. Fint förmedlat.
2008-07-11

    mr cloud
vackert.
2008-07-10

  karenina VIP
väl förmedlad smärta
2008-07-09

  Teresia Ridell
Sorgset, vackert.
2008-07-09

  Proton
En underbar känsla som du verkligen lyckas sätta ord på, applåderar.

En liten bit kritik dock: det ska vara "mitt sista andetag" inte "min sista andetag"
2008-07-09

  * Ammi *
applåder!
2008-07-08

  Fredrik Stillesjö
Hej Stela!

Hjärteknipande, romantiskt, sorgligt! Beskriver så väl en känsla bortom förnuft... Hälsar vännen Fredrik
2008-07-08

  Nasrin
Vackert!!!
2008-07-08

    Mr.painter
Braa text
2008-07-08

  anits VIP
väldigt vackert men smärtan och
vemodet finns där också
2008-07-07

  friheten
Så vacker , men smärtan finns där också.
2008-07-07

  devilsangel
en äkta, varm kärleksförklaring men fylld av smärta...
2008-07-07

  Quasimodo
Ett skönt uttal för kärleken !!!
2008-07-07

  charlotte hedendahl
Så underbar!
2008-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic