Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... sandkornens betydelse


Minsta sten

Inte märkte jag de små
när jag tog mina skor
Gick med raska kliv min runda
Närmade mig krönet i kurvan
där halvtid mötte heltid

Smågnagande korn
började påminna mig
om att jag inte tömt mina skor

Förträngning misslyckades
de små blev stora
vassa
hårda
envisa
inträngande
De ville finnas

Okej
men inte här
i mina skor
Stannade till
slet av mig
utan att snöra upp
Släppte dem ut
i friheten
där familjen Morän
mötte upp

Nu infann sig lätthet
i kliv och liv
Min runda fick bättre driv




Övriga genrer av Moniqa
Läst 459 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-08 03:27



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Jisses helt suveränt!!!! de där kornen har många viktiga betydelser och det kan få oanade konskvenser att ha dem på fel ställe!!!Applåder vännen!!!!
2009-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Moniqa
Moniqa