Foto Ulla T (utanför Ursholmen)
 

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla T (utanför Ursholmen)
 




Att längta är att leva

 

inte längta mer nu

gå vidare

ut och sök nu och

kom vidare

 

jag kan inte bli

vidare än nu

kärleken öppnade

mitt hjärta

 

jag lever

jag längtar

jag minns

ständigt

 

lever bland

minnena för att

hålla hjärat

öppet

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-08 11:27



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Längtan måste vi slå vakt och värna om.
2008-07-15

  Yvonne
När jag tänker efter så är det faktiskt alltid något jag längtar efter. Har aldrig tänkt i de banorna förut. Men så är det faktiskt.
2008-07-08

  Ilona _L
Så fint och analytiskt!
Tänker på att hoppet är det sista som överger människan.
Kanske kan man jämföra längtan och hopp?
2008-07-08

  Michaela Dutius
Ja att längta är att leva- om längtan dör blir livet bara en exixtens..
Oerhört vacker och berörande text!
2008-07-08

    ej medlem längre
Titeln i denna fick mig att fundera...visst känner man att man lever när man längtar! Sant! men då längtar man oftast ngt/ngn som ska komma/ske. Vänder man på det till "Att leva är att längta"förändras betydelsen av livet till helt annat...längtan behöver inte uppfyllas den är en känsla som alltid finns med:))
Nu svävade jag iväg lite fast jag egentligen bara ville applådera din fina dikt!*L*
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP