Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min dotter och jag







Linjen är knastrig och tonerna du spelar, spröda
inte en enda av dem går mig förbi

varje ton är ett år av hemkomst

mellan dessa
ett av saknad

och kanske spelar du mer i det osagda
fast vi bägge, du och jag

väljer att flytta hem







Fri vers av Jaqualx
Läst 691 gånger och applåderad av 16 personer
Utvald text
Publicerad 2008-07-08 14:57



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
ÅH..sitter andlös, helt fantastisk poesi!!!
2008-12-27

  Gawain VIP
Stort, väldigt bra!

Vad ska man säga, man läser vad man vill se. Jag läser mellan raderna lika mycket som dem själva och skapar mig en bild. Kalla den tolkning, kalla den konst, skön är den och jag gillar vad jag ser :)
2008-12-27

  Cris
*gulp*

..jo.. berörande
2008-08-06

  lyckeli
Mmmm...läste om och om och om igen...
2008-07-27

    Erika H
nu kan jag inte säga något alls

bara att detta är bland det vackraste jag läst på länge

så underbart finstämt och starkt
varje ord så laddat och vänt mot läsaren

kan inte säga annat än... åhhh så vackert!
2008-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Jaqualx
Jaqualx