Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kan jag överleva med dig vid min sida?

Hur kan jag överleva med dig vid min sida?
Du stjäl min luft,
så jag får svårt att andas.

Din hungriga blick är som feber i mitt blod,
kan inte få nog,
och mitt immunförsvar är totalt nedbrutet.

Dina ord ger mig ångest,
för de överrörstar mina egna tankar.

Jag blir undernärd,
ty jag kan inte äta,
om inte du mig när.

Jag kan inte förstå hur jag kan överleva med dig vid min sida?
Och spelet jag spelar är högt,
reglerna är få,
vinstchansen är minimal.

Hand i hand med tvivlet på ena sidan och hoppet på den andra,
låter jag var morgon gry.
Och aldrig lär jag mig spelet,
mitt hjärta slår,
hårt.

Jag har svårt för att se klart,
och jag kan inte förstå;
Hur kan jag överleva med dig vid min sida?




Fri vers av Diffusiaria
Läst 640 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2008-07-08 21:26



Bookmark and Share


  Fenomena
väldigt bra skrivet. man förstår exakt vad du menar! =)
2008-09-03

    CaMillA
det var nog det bästa du skrivit babe!
2008-08-18

  Kalle.O
Formidabelt skrivet!!
2008-08-14

  Jimmy:n
Himlens bra!
:)
2008-07-09

  stella
Ställer man sig den här frågan bör kanske motfrågan ställas; hur kan jag överleva utan dig vid min sida? Välformulerat, gillar din "om inte du mig när". :)
2008-07-09

  Carola Zettergren
Suveränt poetat!!!!...lite som rysk roulette kan det vara!!!
2008-07-09

  Ronny Berk
en tvåsamhetens tvekans känslor förmedlar den texten...
jag- formen förstärker utan tvekan...
2008-07-09

  Kalle.O
Underbart diktat!
2008-07-09

  Janis Karlsson
Sikta på att överleva och lita på dig själv först, då kommer resten att lösa sig. Lycka till vännen!
2008-07-08

    Tea Alex
Åh så fin, ja ibland är det inte enkelt...
Kram!
2008-07-08

  lyckeli
tvivlet på ena sidan, hoppet på andra.... lite som livet ser ut... Bra text!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

Diffusiaria
Diffusiaria