Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
bara nått jag skrev


Finns Hoppet Kvar Även Då

Finns det en chans för alla att se
Finns det rum för alla någonstans
Hoppar folk av livs-tåget för fort
När dom tänker
"Jag passar inte här"

Finns det hopp för dem som tror att livet bara leker med ens själ
När de vill ta det där sista steget över stupet
Var finner man då sin fortsättning
Sin mening med sitt liv

Kommer livet leda oss på rätta spår
När själen har gett upp
För även fast hjärtat slår och lungorna får luft
Så kan ända man känna sig död

Finns det tro till oss alla
Att livet ska leda oss rätt
Att det finns en chans bortom mörkret

Även fast ljuset har sin förmåga att ge små strålar
Så kan man vid det laget vara så blind
Att man de inte ser

Finns det möjlighet för dem
Som kan men inte vill




Fri vers av Mikaela
Läst 479 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela