Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Senast kl 10 måste du ha checkat ut från mitt hjärta

en hård vindpust smeker min kropp iskall,
från ögonen faller ett häftigt skyfall.
munnen rör sig men tystnaden ekar gällt,
bröstet känns nu mer som ett stort gravfält.
endast två ord sliter upp hela mitt känslohav,
inom några sekunder lämnar jag ett ankarnav.
ett ofrivilligt beslut men inte under tvång,
det här tycks vara mitt livs stora jargong.
en soluppgång som alltid slutar sotfärgad,
patetiskt tittar jag bara på helt avvärjad.
läpparna faller isär och ljudet glider ut,
jag hatar orden som sätter allting till ett slut.
för det funkar verkligen underbart mellan oss två
men ändå måste jag kyssa dig farväl och säga hejdå.




Fri vers av edey
Läst 506 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-08 23:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"jag hatar orden som sätter allting till ett slut.
för det funkar verkligen underbart mellan oss två
men ändå måste jag kyssa dig farväl och säga hejdå."

ja... du sätter orden på precis rätt sätt.. och titeln i sig talar så väl om något man så ofta önskar att det gick att säga...

applåderas, bokmärkes...
tack..
2011-05-01

  Natalie VIP
Väldigt vackert måste jag säga, bravo!
2008-08-08

  Mats Henricson
Skickligt och känslosamt skildrad "kluvenhet", eller (?)
2008-07-08

  lyckeli
Läckert.... I like....
2008-07-08

  Louise. J
Snyggt snyggt snyggt :)
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

edey
edey