Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Graven alla går på

 

 

Graven

 

Den är  stor

 

jag är täckt av jord

 

Många trampar på

mig

 

 

Ingen hör mitt

skrik där jag ligger

 

Mitt skrik den tog slut

 

Alla går där

jag ligger

 




Fri vers av häxanmara
Läst 499 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-08 23:25



Bookmark and Share


  Spider
den här gillar jag!
kan nästan se mig själv där...
med lite Bill & Ben och en ficklampa..
2008-07-09

  friheten
starkt skriven!
2008-07-08
  > Nästa text
< Föregående

häxanmara
häxanmara