Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till lags

Alla är verkligen glada. Det är bäst att jag också är glad så att ingen blir ledsen. Men vad nu? Nu är alla ledsna. Jag som var så glad. Bäst att jag också blir ledsen så att jag inte förstör stämningen. Men nu är några glada och några ledsna, jag ska kanske vara lite mitt i mellan för att inte verka konstig, lagom är ju alltid bäst.

Man läser ju så mycket om arbetslösheten. Jag har ju ett utomordentligt bra jobb om jag säger upp mig så kan ju någon mer lämpad ta det istället, det gör jag!

Kina blir ju mer och mer överbefolkat det har man ju hört. Jag åker dit och tar livet av mig så finns det ju plats för mer sedan.

Nu ligger jag här i mörkret, men ingen är glad? Alla går på som vanligt, jag är ju död! Lite onödigt att ligga här i marken och ta massa plats. Fast sen blir jag ju till jord. Jord är bra. Allt är bra! Bra att jag kom på att allt var bra nu när jag inte finns så kan ju någon annan komma på det istället.

// Jonas (kommentera gärna)




Fri vers av Jonas Olsson
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-09 05:35



Bookmark and Share


    *Zenobia*
vem förväntas se till att maten blir lagad o alla mätta o belåtna? köksråttan, den lilla grå musen, som anklagas för gnäll så fort hon ens piper lite grann om hur omgivningen beter sig.... ;)
2008-07-09

  Larz Gustafsson VIP
Själv riktigt njuter jag av att vara tvärtemot och den oerhörda irritation mitt ställningstagande åstadkommer.
Just denna indignation som är så löjlig och ointelligent.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson