Bild Ulla T (akryl)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bild Ulla T (akryl)




Till alla mina vänner här

 

Nu drar jag till Alingsås

dit inga datasladdar nås

och inga sajter alls kan fås

rena vildmarken gunås

 

Jag återkommer inom kort

kanhända med en annan sort

av ord i väskor mina

för det har nog börjat sina

i flödet eller hjärnan är för trött

av alla de bekymmer som jag mött

 

Ska nu få träffa lite barn

och hoppas fånga dem i garn

av färgglädje och skaparkraft

och bullar blir det liksom saft

 

Påfylld återvänder jag igen

och hoppas du är kvar min vän

nu återstår det att er önska

sommarsol och härlig grönska

 

Er diktarvän Ulla

 

 

 

 

I

 

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-09 12:28



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Jag önskar dig detsamma Ulla av hela mitt hjärta...
2008-07-11

  Ilona _L
Ha det riktigt skönt, vännen!
Jag lär vara kvar här ute, även om min kreativitet har sinat.
Så får jag ta en paus och bara läsa!
Min syster bor i närheten, nämligen i Sjövik så det har hänt att jag åkt tåg från Alingsås till Stockholm. Söt liten "by". ;-)
2008-07-09

  Erik L
Jag kan inte annat än tillönska dig en angenäm avkoppling och vila och önska dig varmt välkommen åter.
2008-07-09

  * Ammi *
Ha det så gott min kära vän, så klart jag är kvar, väntar med spänning vad du samlat i korgen
stor kram!
2008-07-09

  vera gade VIP
varje dag ett nytt äventyr! önskar Vera
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP