Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världsfred

Att natta sitt barn är magiskt
Dagen sparar sitt bästa till sist

Tankar av hopp
slår rot i mitt mammahjärta

Min son ger mig fri sikt
Rakt in i de hela rummen

De sista ljusstrimmorna dör bort
Jag bär mitt barn 
In i den trygga natten 

Han sluter sina ögon
Håller sin lilla hand mot mitt bröst 

Och då förstår jag
att så lite krävs för att skapa det största

- Freden vi sluter med oss själva bor i våra hjärtan

 

 




Fri vers av VITRIOL
Läst 521 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 19:52



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Gråt stiger. Rörd. Mäktiga ord från hjärtat.
2009-02-22

    EllenCalmira
att få följa sitt barn in i natten....
så vackert beskrivet....
2008-08-23

    ej medlem längre
Som medmamma kan man bara bli rörd för man vet precis och du hittar ord för det.
Ikväll var det svårnattat för det började hällregna & min sömniga pojke blev helt vild av glädje & vi var tvungna att stå med utsträckta händer i fönstret & tjuta i vattendånet.
Då tänkte jag sådär.
Det är den vackraste strofen:

"Min son ger mig fri sikt

Rakt in i de hela rummen"

Helt fantastiskt.

Fast det verkar blossa upp t.o.m. ännu mer krig just nu delar vi som nattar en stor fred. Det är verkligen sant.

Heja dig!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

VITRIOL
VITRIOL