Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårt liv




Där det inte finns någonting

att kämpa för

finns heller ingen styrka


Det är viktigt

att sätta ord

på våra känslor


Förlåt dig själv

för det

som

har varit


Ställ saker

tillrätta


Vårt liv

är

här och nu

och

bara vi

kan välja

vad vi vill göra

med det




Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 654 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-07-09 20:20



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Bra skrivet!!
2008-07-10

    Suz
Stärkande viktiga ord:-)
Bra!
2008-07-10

  Jack_iX
Sanningar serverade på silverfat av ord.
2008-07-10

    Mr.painter
braaaaa
2008-07-10

  anits VIP
Kloka tänkvärda ord
2008-07-09

  Cadena
Klokt skrivet.
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic