Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pippar för lite!

Du!

Du dricker för mykket! Sa hon.....


För att vi pippar för lite! Sa jag....


För att du dricker för mykket!!!! Sa hon...


För att vi pippar för lite! Sa jag.....


Okk slog upp ett glas av hennes dyraste Whiskey.

Okk så vidare!










Fri vers av Jimmy:n
Läst 595 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-09 20:24



Bookmark and Share


  Last Word Spoken
hehe någonting måste man ta :))
2008-08-13

  Linda Hammarberg
Det är så komiskt för att det egentligen är så tragiskt.
Varför skrattar jag egentligen? jag vet inte, men jag älskar den bittra undertonen i det hela...
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jimmy:n
Jimmy:n