Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Emptiness

We were moving at the speed of love...

     ... into oblivion 




Fri vers av Janis Karlsson
Läst 575 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-07-09 20:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
I believe in emptiness... it seems to cleanse the mind as well as the heart. Soothing.
All the best to you from me
2011-07-07

    ej medlem längre
Ett originellt, kort och träffande sätt att utrycka händelsekedjan på..
2008-07-20

  Mangal VIP
Till tomhet från vad? Kanske är rörelsen livet. Tomhet är. Livet är. Kärlek är rörelse. Eller? Vackra ord du skriver.
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Janis Karlsson
Janis Karlsson