Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något hände medan jag grät


Insikt efter priset på känslighet

 

så tydligt som nu

har det aldrig stått förut

så tydligt som nu

räcker för mig

jag fann min väg

nu vet jag något mer

än jag visste innan

och vill

använda tårarna

som en stege

dit




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-07-09 21:08



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Kraftfyllt.
Applåd!
2008-07-15

  Vilsen Annette-hittar vägen
Vilken härlig känsla och kraft i dina ord :)
2008-07-12

  Michaela Dutius
Finns inte bättre sätt att använda tårarna...härligt målerisk dikt
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP