Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yvonne

 

Du min

kära diktarvän

du gav

mig min

femtusende applåd

och vi får

gratulera

varandra




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-09 22:23



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Stort grattis!
2008-07-15

  jardan
Underbart och du är verkligen värd allihop !
2008-07-12

  Michaela Dutius
Härlig hyllning till diktarvän
2008-07-11

  Yvonne
Oj, gjorde jag? Det blev många applåder och du är värd allihop.
Känner mig som om jag just vunnit på lotteri. Ska vi fira? Kram på dig Ulla.
2008-07-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
WOOOOOOW
5000 applåder
inte dumt att
så många trillat
ner, jag en till
ger... 5001
kanske nu om
inte nån annan
hinner före...
2008-07-09
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP