Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Har ni sol



Har ni sol
Nej tack lingon i min tapet
Kollar på TV o äter snask

Stampar o hejar på min lilla hatt
Matar kattunge med salt
Vill han inte ha
Han snor min leverpastej smörgås o drar i väg

Sänder en jagande filur efter han
Mutar med mjölk
Skriker hej till en get
Lingon kul och asfalts spår
Letar sej sakta in i nåt snår

Ser en myra stampa på sin grannes tår
Äter majs kolvar o tjivar med en stam
Från släkten tjock skalle




Fri vers av Mr.painter
Läst 724 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter