Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om regn kan tala



Om regn kan tala
Solen läsa

Elden springa marathon
Jorden äta på burger king

Ja då kan fan ja gå på vatten
Äta på stans kanaler
Skita på kameler
Virka med himlen som tråd

Om regn kan tala
Så hade han sagt

Jäv-la idiot




Fri vers av Mr.painter
Läst 809 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-07-10 09:34



Bookmark and Share


  Skosnöret
Haha, fan vad rolig, och en bra tanke (eller flera)!
2009-03-15

  Stjärnöga
Du har en Po-ääng
och mycket humor ;-)
Gillar den!
2008-12-05

  Stjärnöga
Snillrikt jättebra ;-)
2008-10-18

    mr cloud
haha,
väldigt bra skrivet !
:D
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Mr.painter