Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ondska?

Vad är ondska?

Det finns varken gott eller ont.

Det finns bara makt
och olika sätt att använda den på.

/ Jonas (kommentera gärna)




Övriga genrer av Jonas Olsson
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-07-10 14:28



Bookmark and Share


  Therés
Ondska finns...
...i den persons ögon som med sina händer tar livet av ett barn eller någon annan levande varelse...med vilje
2008-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Olsson