Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan det vara så?

Är det inte så...
...att alla "röster" som folk påstår sig höra...då de begår ett brott...
helt enkelt är tankar?




Fri vers av Therés
Läst 301 gånger
Publicerad 2008-07-10 14:57



Bookmark and Share


    Maria Malm
Tänkvärt..
2008-07-25
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!