Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden vill inte ta just de känslorna

Jag saknar att våra ögon såg varandra
Jag önskar dina armar kunde vara runt min midja igen
Mina drömmar blir som en mardröm i längden
För jag vet att det kanske aldrig kommer bli vi igen
Även fast våra läppar aldrig nuddades under vår tid
Så fick vi ändå kontakt
Jag saknar just Dig
Och bara dig
Vi ses
Men inte på det viset
Hur glömmer man nån som dig?
När kommer mina känslor blåsa bort med vinden




Fri vers av Mikaela
Läst 384 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 16:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela