Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarflört?

Jag vill att denna sommar ska bli som något underbart
Mina dagar ska bli som en vals
Kunna få chansen att prata med någon, några
Och bara njuta av solens glans
När jag är borta från hemmet
Kanske jag kan hitta nån som jag finner mig hos
Även fast efterföljden bara blir kontakt på långt håll
Jag vill känna mig fri i sommar
Kunna vara mig själv och finna min plats

Denna sommar ska bli min egen




Fri vers av Mikaela
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-10 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mikaela