Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om du inte sagt stopp

 

utefter hela din


min tunga

törstig


från rot till topp


törstig

 


 




Fri vers av stronza
Läst 562 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-07-10 17:56



Bookmark and Share


  tom boreland
såjävla gott
2008-07-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar