Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja nu har syrran Enediel och jag tänk på det här med liv och död lite...hehe :)


Saker jag ska göra innan jag dör

 

* Köra 70 på en 50 väg

* Ta en långpromenad utan rullatorn

* Bli utslängd från krogen

* Springa naken på finlandsbåten

* Ha uniformsklädda som knackar på dörren

* Skriva poesi

* Reta gallfeber på grannarna

* Äta makaroner 7 dagar i veckan

* Ha fler än 3 mediciner per dag

 

VAAAA??? Shit...helvete...FÄÄÄRDIG!!!?

Va ska jag göra nuuuuu då????




Övriga genrer av Spider
Läst 695 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-07-11 00:31



Bookmark and Share


  aol
skrattar får jag hänga med
2008-08-25

    tramp
rolig..kanon... jag hänger på !

det där med Finlandsbåten va extra barnsligt kul !
2008-07-17

  Angeldust
haha lycka till...nakenspringet mmm okey kul text.
2008-07-15

  noname_realmind
Innan man dör gör man det mesta av det man gjort... om man säger så...

Ingen vet när det är dags byta planhalva... lev var dag som den sista... :))
2008-07-13

  Ewa-Britt Nilson VIP
Du och syrran Din kan
väl skriva ihop något
kul, så att vi får en
glad stund, vi som
gillar skratt och
allt, som gör
livet lätt
innan han
kommer så
nätt, Du vet
han, Mr John Blund...
OK?!?!!! Vi väntar...
2008-07-11

  Yvonne Vigstrand
Ajaj....du får väl börja om igen *ler*
Härligt skrivet!

Kramen/ Yvonne
2008-07-11

  Larz Gustafsson VIP
Jag har alltid retat gallfeber på massor med människor genom att bara existera.

Skrivit poesi har jag gjort sedan 70-talet (vilket tydligen också retar gallfeber på vissa).

Det andra ställer jag mig mer tveksam till.

Och jag har inget körkort.
2008-07-11

  Lyckohäxan Enediel
*väntar*
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Spider
Spider