Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är så jävla upprörd just nu.. Att skriva dämpar min ångest!


I filmen med mig själv som regissör..

När hade jag ett samtal med mig själv senast?
Såg mig själv i spegeln och frågade vad jag håller på med?

Frågade vad jag vill med allt..

Varför jag gör vissa saker..

Oroar mig för saker i min egen film..

..Filmen om mitt liv

Det är jag som är regissören,så varför skriver jag ett sådant tragiskt manus?

Det är ju jag som bestämmer vilka huvudrollsinnehavarna är..

Om någon vill hoppa av så kan den ersättas av någon bättre..

Det är ju jag som bestämmer handligen..

Så varför grämer jag mig?

Alla bestämmer vi ju i våra egna filmer,sen är det upp till oss att prestera!

Klippa och fixa..Så slut resultatet blir precis som vi vill!











Övriga genrer av Isvatten VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-07-11 10:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isvatten
Isvatten VIP