Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POETER



När sorgen viskar
ensamheten skriker högt
söker vi orden










Bunden vers (Haiku) av vera gade VIP
Läst 877 gånger och applåderad av 36 personer
Publicerad 2008-07-11 11:17

Författaren vera gade gick bort 2013. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  glittervakuum
Bra!!
Detär sant det är just vad vi gör, kanske hittar vi dem också. Så som du gjorde här.
2008-07-16

  Mats Henricson
Rätt för alla, ibland, men också GLÄDJE kan stimulera till en Bra Dikt !
2008-07-11

  Kalle.O
Oj så bra beskrivet!!
2008-07-11

  Maria T
som tyst kan skrivas ner
2008-07-11

  devilsangel
Precis så...kunde inte beskrivas bättre!
2008-07-11

  Elaine.S VIP
Klockren...bokmärks..och applåderas
2008-07-11

  Ewa-Britt Nilson VIP
Exakt!!!
*********
2008-07-11

    Tea Alex
Mitt i prick! :)
2008-07-11

  Mangal VIP
Kanon! Väl beskrivet o fångat!
2008-07-11

  aPorcupine
Kan det uttryckas bättre?

... tror inte det.
2008-07-11

  Stefanie Nerman
beskriver bra med få ord hur det är att orka söka efter orden och beskriva vad vi har inom oss.
vackert !
2008-07-11

  thyra
Ja, oftast är det så :) Fin senruy!!
2008-07-11

  Carola Zettergren
SNYGGT!!!..Grattis till placeringen!!
2008-07-11

  Blomster
Även lycka kan göra att vi går vilse bland bokstäverna...
2008-07-11

    ej medlem längre
BOKMÄRKE!!
2008-07-11

  friheten
Väldig fin!
2008-07-11

  Il poeta della luna
Vacker i sin enkelhet(!)
*applåd*
Och det är absolut en av gångerna då vi söker syre i ordens kraftfulla sällskap!
Bravo!

Patrik [läs gärna någon av mina texter]
2008-07-11

  Teresia Ridell
Klockrent !!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

vera gade
vera gade VIP