Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag minns ...




Jag tänker ibland

på forna morgnar,

på forna dagar,

på forna ställen


Jag minns barndomen

mina föräldrar,

min bror,

de glada dagarna,

huset,

varje sak i huset


men


Jag kan inte DIT

inte ens en stund


Jag kan inte tillbaka

till de glada dagarna


men


Det finns så många

fina stunder

som jag vill

tillbaka till


Till mitt förflutna

kommer jag aldrig hinna

inte ens om jag lever 100 år till


men ändå


Det finns så många

fina dagar och stunder

som jag vill

för alltid

tillbaka till

tillbaka till ...






Fri vers av Sladjana Zubcevic
Läst 629 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2008-07-11 11:31



Bookmark and Share


  Maria T
Värdefullt att ha fina minnen
från sin barndom att tänka
tillbaka på.
2008-07-19

  Kristina Wallbing
Vackert om längtan tillbaka. Den kan vara stark!
2008-07-13

  devilsangel
Fint berättat om minnen som betyder nåt speciellt..
2008-07-11

    Pearlan
Finstämt och nostalgiframkallande.. ;)
2008-07-11

    johanni
Jo det är nog så att mycket är det man önskar ogjort och mycket som man önskar att man för alltid levde i, Barnets glädje kan aldrig glömmas.
/Johanni
2008-07-11

  Carola Zettergren
Saknad och vemod..fint poetat!
2008-07-11

    Mr.painter
Fin text
2008-07-11

  anits VIP
Vackert och vemodiga tankar
om en längtan till barndomen
2008-07-11

  Il poeta della luna
Vackert beskrivet!
En text med en känsla som levereras och känns(!)
Du gör det bra! och jag gillar
*applåd*

Patrik [läs gärna någon av mina texter - och/eller dikten jag publicerar nästa vecka "där ljuset gror..." som just handlar om minnen]
2008-07-11

  Quasimodo
Fint och vemodigt till minnen för det som var och kändes !!
2008-07-11
  > Nästa text
< Föregående

Sladjana Zubcevic
Sladjana Zubcevic